Preprost mousse iz bele čokolade

Nežna sladica v kozarcu iz dveh sestavin.

SESTAVINE:

  • 200 g  bele čokolade
  • 400 ml sladke smetane
  • 1/2 žličke vanilijeve paste (neobvezno)

POSTOPEK:

  • Pripravimo vodno kopel, nad katero stopimo sesekljano belo čokolado in 200 ml sladke smetane. Gladko stopljeno mešanico ohladimo.
  • Preostalo smetano stepemo, proti koncu stepanja ji nežno primešamo ohlajeno mešanico bele čokoladle in smetane ter vanilijevo pasto. Po potrebi nadaljujemo s stepanjem do želene trdote.
  • Mousse nadevamo v kozarce in okrasimo z dodatki po želji.

USTVARI SI SLADKE SPOMINE!

PERSONALIZIRANE KUHARSKO – SPOMINSKE KNJIGE ZA OTROKE

error: Ta spletna stran in vsebina je zaščitena z avtorskimi pravicami.