Nova kuharska knjiga #sladice

Nekatere najbolj priljubljene sladke recepte iz spletne strani The Foodie sedaj najdete tudi v novi kuharski knjigi #sladice, ki bo jutri 20. 04. 2021 izšla pri Založbi Kmečki glas.

Knjiga #sladice je nastala v sodelovanju z nekaj vodilnimi slovenskimi kulinaričnimi blogerji. Z vami delimo svoje recepte za okusne, zdrave in trendovske sladice Nastja Kramer Pesek, Tjaša Vede in Blaž Mikuljan, Petra Kavšek (The Foodie Slovenia), Mateja Delakorda in Kristina Smodila. Zbranih je 60 trenutno najbolj vročih sladic. Nekateri recepti vsebujejo QR kodo, preko katere se povežete na video predstavitev recepta.

RECEPTI

Nekaj naših receptov, ki jih najdete v knjigi:

Piškoti mandljeve rožice

Preproste ruske kape s kokosovo kremo

Mini krofki iz samo dveh sestavin

Zdrava čokoladna salama

Veganske kremšnite v kozarcu

 

O AVTORICI RECEPTOV 

Petra Kavšek, The Foodie
Moja prva ročno izdelana in ilustrirana kuharska knjiga je nastala že v mojih otroških letih. Od takrat sledim svoji strasti do kulinaričnega ustvarjanja, ki danes zajema celotno produkcijo kuharskih knjig vse od kreiranja receptov, fotografiranja hrane do grafičnega oblikovanja in priprave knjige za tisk.
Skozi The Foodie za vas pripravljam vsebine, ki inspirirajo kulinarično ustvarjalnost in na zabaven način utrjujejo družinske vezi.
 

NAROČILA

KNJIGA #SLADICE JE NA VOLJO V NAŠI SPLETNI TRGOVINI >>>
 

-10% NA VSE PERSONALIZIRANE KUHARSKE ZVEZKE IN KUHARSKO-SPOMINSKE KNJIGE

X